Padelnieuws

De winter is hopelijk bijna voorbij en dus gaat er op het gebied van padel weer het een en ander gebeuren, hier een overzicht:

Padelles deadline inschrijving 1 maart
Je kunt kiezen tussen 8 of 16 lessen, geef meerdere voorkeuren op voor dag en tijd en eventueel trainer. Begin april beginnen de 1e lessen, maar ivm drukte kunnen sommige groepen waarschijnlijk pas in juni aanvangen. Inschrijven en info: www.tvdijkzicht.nl. Meer info: padel@tvdijkzicht.nl.

Padel Clinic zaterdag 21 maart om 15:00-16:30 (daarna gratis zelf spelen)
Kom kennismaken met padel, iedereen mag gratis meedoen. Ook als je al een tijdje speelt kan je hier natuurlijk wat opsteken. Inschrijven op het gele formulier dat in de kantine op de bar ligt.

Padel Openingstoernooi zondag 29 maart 13:00-16:00
Ongedwongen 3 wedstrijdjes van een half uur spelen met verschillende partners en tegenstanders. Voor beginners maar ook de al wat gevorderde padelspeler. Inschrijven op het gele formulier dat in de kantine op de bar ligt. Kosten: 5 euro.

Padelladder competitie aanvang maandag 6 april
Download de gratis app Clubladder, van Sportconnexions. Zoek naar TV Dijkzicht, Padel. Meld je aan met je partner en speel elke 2 weken 1 of 2 wedstrijd(en) van een uur tegen een ander team van TV Dijkzicht, superleuk!

Padel Competitie
De officiele voorjaarscompetitie begint dit jaar 22/23/24 mei en duurt 5 speeldagen tot begin juli. Keuze voor vrijdagavond, zaterdag of zondag. En keuze voor 3e, 2e, 1e, hoofd- of topklasse. De deadline was eind januari maar is door de KNLTB een aantal weken opgeschoven.
Ook komt er vanaf begin april nog een extra competitie op zaterdag en/of zondag voor de niet-tennissers die niet kunnen wachten tot eind mei. Info of inschrijven: padel@tvdijkzicht.nl.

Locatie Tennisvereniging Dijkzicht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *